Bed & Breakfast

Tarjoamme majoitusta kahdessa 4hengen huoneessa maatilan pihapiirissä olevassa aitassa. Toinen huoneista sijaitsee yläkerrassa ja sinne on jyrkät portaat. Huoneissa on sähkölämmitys viileiden öiden varalle. WC sijaitsee eri rakennuksessa.  Suihku ja sauna sijaitsevat päärakennuksessa. Niistä on käynti lasitetulle kesäterssille, mistä on kauniit maisemat järvelle. Terassin kesäkeittö astioineen, kaasugrilli ja jääkaappi ovat käytettävissä. Myös aamupala on tarjolla terassilla itsepalvelu periaatteella.  Toki katamme pöydän valmiiksi ja varaamme aamiaistarvikkeet, kahvin ja teen voi keitellä oman aikataulun mukaan.
Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen, lähtöpäivänä klo 12 asti.  

Hinta aikuinen 25€, lapset 4-16v 15€, alle 4v veloituksetta ilman omaa sänkyä. Pinnasänky 8€. Meillä voi maksaa vain käteisellä, Vehmersalmen taajamassa on pankkiautomaatti. 

Hintaan sisältyy majoitus 4h huoneessa, liinavaatteet ja pyyhkeet
                        aamupala
                        tunnin saunavuoro klo 16-21
                        kesäkeittiön ja terassin käyttö 

Terassin palju varattavissa erikseen, 50€/3h majoittujille. Paljun täyttö ja lämmitys kestää 4h, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin!

Lemmikit ovat sallittuja, pidäthän koirasi kytkettynä! Pihapiirissä on eläinten aitauksia, eläimiin tutustuminen sallittua, mutta ethän mene aitauksien tai tuotantorakennuksien sisälle. 

Huomioithan, että tila on toimiva lypsykarjatila ja siitä aiheutuu välillä melua ja hajua! Pihapiirissä liikkuu traktoreiden lisäksi maitoauto ja muuta liikennettä. Laitumilta saattaa kuulua yölläkin ammuntaa tai kopinaa. 
                        

Yläkerran huone


Alakerran huone
Lasitetun kuistin kesäkeittiö


Sauna ja pesutilat